Kombi prevoz putnika do Kopaonika

Kombi prevoz putnika do Kopaonika

Kopaonik je najveći i najatraktivniji skijaški centar Srbije. Poseduje preko 20 ski staza, različitih dužina i težina, čija ukupna dužina iznosi preko 45 kilometara. Osim skijaških aktivnosti, postoje i mnogi drugi vanapartmanski i hotelski sadržaji što i dolikuje prestižnoj turističkoj destinaciji.

Kopaonik se nalazi na jugozapadu Srbije i najviša je planina u zemlji. Jedan njegov deo je zaštićen i nosi naziv „Nacionalni park Kopaonik“. Najviši vrh Kopaonika je dobio ime po čuvenom srpskom prirodnjaku Josifu Pančiću ( Pančićev vrh, 2017 mnv). Sa preko 200 sunčanih dana, s razlogom nosi i svoje drugo ime, „Sunčana planina“.

kopaonika

 

 

Prevoz putnika do Kopaonika iz Beograda

Od Beograda ili sa aerodroma „Nikola Tesla“ do Kopaonika se putuje 3,5 sata i ima oko 280 kilometara. Može se doći iz dva pravca:

  1. Autoputem Beograd-Niš (isključenje Pojate),preko Kruševca ,Brusa I Brzeće ili
  2. Autoputem Miloš Veliki,pa zatim preko Kraljeva I Jošaničke banje. Putanja zavisi od vremenskih uslova koji su vrlo promenljivi tokom zimske sezone, bez obzira na redovno čišćenje i dobro održavanje puteva.

Kombi prevoz putnika do kopaonika

Kombi prevoz putnika do kopaonika je još jedna od naših specijalnosti. Red Line organizuje udobna, tačna i bezbedna putovanja od Vaše adrese do apartmana ili hotela u kome odsedate na Kopaoniku.

Red Line kombi prevoz putnika organizuje transfer putnika do Kopaonika kako za pojedince,tako i za organizovane grupe. Vreme polaska,kao i trasa puta i usputna stajanja i pauze se prilagođavaju potrebama putnika.

Plan putovanja na Kopanik kombijem

Pauza od 15 minuta u toku puta koji traje više od 3 sata se gotovo uvek upražnjava,što zbog putnika tako i zbog kratkog odmora vozača. Mesto pauze i vreme se dogovaraju u toku vožnje, a najčešće se obavljaju na dobro opremljenim i urednim stanicama za sipanje goriva.

Prvi i veći deo puta od Beograda ka Kopaoniku se provodi na auto-putu, a kraći deo prolazi kroz gradove i sela Rasinskog okruga ili dolinom Ibra, poznatijom I kao “Dolina Jorgovana ili “Dolina kraljeva” i mnogo je živopisniji i zanimljiviji. Deo putnika, uglavnom strani državljani, se interesuju za istorijske i turističke destinacije, kao i za lokalne restorane. Red Line kombi prevoz putnika zbog svog iskustva im lako izlazi u susret i preporučuje mesta gde se može napraviti duža pauza za razgledanje ili osveženje.

U zavisnosti od trase puta naši putnici mogu obići Lazarev grad u Kruševcu, srednjevekovni grad Stalać, tvrđavu Maglič u dolini Ibra, manastir Studenicu, manastir Žiču. Autentični srpski restorani koje preporučujemo jer znamo da će naši putnici uživati  u atmosferi, enterijeru i ljubaznosti domaćina su sledeći: “Stara krčma” u blizini Kruševca,etno restoran “Kljunac” u podnožju Kopaonika,seosko domaćinstvo Erić u Mrčajevcima,restoran “Jerinin grad”,kafana “Borjak” kod jezera Ćelije.

Sve prethodno navedeno vam omogućava naš kombi prevoz putnika do kopanika, jer nam je stalo da našim putnicima putovanje bude ugodno i pre svega prijatno.

kombi za prevoz putnika do kopaonika

Smeštaj na Kopaoniku

Smeštajni Kapaciteti na Kopaoniku su brojni I kvalitetni,tako da svi gosti mogu pronaći ono što im odgovara.

Smeštaj u centru Kopaonika se preporučuje gostima koji žele aktivan i sadržajan boravak. Tu, u neposrednoj blizini žičare i podnožja ski staza se nalaze luksuzni hoteli ( Grand, Club A, Gorski,Putnik), brojne vile kvalitetnog apartmanskog tipa (vila Suri,aparthotel Mamut, Casa di Pietra), kao i veliki broj restorana,kafića i prodavnica.

Onim gostima koji žele mirniji odmor posle dana provedenog na snegu preporučujemo smeštaj u takozvanom “vikend naselju” koje je udaljeno od centra oko 3 km. Ovde ,takođe,postoje luksuzni hoteli ( Zoned, Kraljevi Čardaci, Milmari), ali je posebno zanimljiva velika ponuda smeštaja po vikendicama i privatnim vilama.

Kombi prevoz putnika do kopaonika

Red Line kombi prevoz putnika će Vas udobno i sigurno dovesti do vrata bilo kog smeštaja da odaberete.

U cenu prevoza su uračunati svi troškovi (putarina, parking…) i nema skrivenih troškova. Ukoliko se i vi odlučite za kombi prevoz do Kopaonika, pozvite nas na naš broj telefona 063 170 8420  ili nas kontaktirajte putem naše kontakt stranice.