Koju destinaciju odabrati za zimovanje Kopaonik, Zlatibor ili Taru?

Koju destinaciju odabrati za zimovanje Kopaonik, Zlatibor ili Taru?

Zima je sve bliža,kao i sneg koji dolazi sa njom. Svi koji vole skijanje, sankanje, grudvanje…već se raduju i planiraju gde će na zimovanje. Međutim,veoma često dolazimo u nedoumicu gde otići da bi uživali i odmarali.

Srbija ima prelepih planina koje su idealne za zimski odmor,a zdvojićemo tri najveće i najpoznatije. To su: Kopaonik,Zlatibor i Tara. Pitanje koje se često postavlja je koju destinaciju odabrati za zimovanje, hajde da sumiramo šta svaka destinacija ima da ponudi i da pronađemo idealnu lokaciju za vas i vašu porodicu.

Koju destinaciju odabrati za zimovanje?

Kako odabrati mesto i planinu za zimsku avanturu,najviše zavisi od vaših želja i afiniteta. Red Line kombi prevoz putnika je firma koja je nebrojeno puta pružala usluge prevoza do nekog od ski centra i zato veoma dobro poznajemo šta koja planina može da pruža i kakva vrsta gostiju posećuje određenu planinu. Probaćemo da Vam ukratko dočaramo sve tri planine.

Zimovanje na Kopaniku

Kopaonik je najveći i najmoderniji ski centar u Srbiji. Sa više desetina kilometara ski staza idealna je destinacija za skijaše i bordere. Puno kafića,restorana i klubova garantuju i odličan večernji i noćni život. Sadržajan vanapartmanski program pruža mogućnost raznovrsnog odmora u toku dana. Za iskusne skijaše,za mlade,za one koji očekuju zabavu neprestano,Kopaonik je pravo mesto. Ukoliko se odlučite da je Kopanik prava destinacija za vas, Red Line vam nudi uslugu kombi prevoza putnika do Kopanika po ubedljivo najboljim cenama! Pozovite nas na naš kontakt telefon +381 63 170 8420 i rezervišite vašu vožnju već danas.

Kombi prevoz putnika do kopaonika

Zimovanje na Zlatiboru

Visoravni prekrivene snegom i visoki borovi povijeni težinom snežog prekrivača daju Zlatiboru izgled kao sa razglednice. Posetioci mogu da uživaju u sankanju, dugim šetnjama, kao i skijanju sa strmih planinskih obronaka. Prostranost Zlatibora daje priliku gostima za obilazak raznih destinacija,a veoma urbanizovan centar pruža veliki broj restorana i kafića,kao i raznih mogućnosti za zabavu mlađih članova porodice. Zlatibor je idealno mesto za porodični odmor koje je dosta pristupačnije od Kopanika.

Koju destinaciju odabrati za zimovanje

Zimovanje na Tari

Tara je, po nama, prava lepotica među planinama. Prelepa šuma,pregršt staza za šetanje i planinarenje,obilje životinjskog sveta i osećaj netaknute prirode su nesvakidašnji u modernom životu. Moguć kontakt sa divljim životinjama, pa i sa opasnim medvedima, veličina planine i šume, daju nam da osetimo pravi duh divljine i naše sićušno mesto u njoj. U centralnim,naseljenim delovima Tare,posetioci mogu uživati u sankanju,grudvanju,kao i u raznim gurmanskim specijalitetima domaće kuhinje. Tara je pravo mesto za avanturiste.

Koju destinaciju odabrati za zimovanje

 

 

Nadamo se da smo odgovorili na pitanje koju destinaciju odabrati za zimovanje i da smo Vam bar malo pomogli. Odaberite i uživajte na planini,a za Vaš udoban i siguran prevoz tu je Red line kombi prevoz putnika.