Kombi prevoz muzičkih bendova i muzičara

Kombi prevoz muzičkih bendova i muzičara

Specifičnost posla kojim se bave muzički bendovi zahteva i poseban način prevoza. Kombi prevoz Red Line u svom voznom parku poseduje vozila koja po svojoj tehničkoj specifikaciji mogu izaći u susret svim potrebama muzičara. Imali smo do sada dosta iskustva sa muzičarima pa smo našu ponudu proširili i dodali posebnu uslugu kombi prevoz muzičkih bendova.

Kombi prevoz muzickih bendova

Kombi prevoz bendova i muzičara

Naša kombi vozila imaju do 8 sedišta za putnike,što omugućava svim članovima benda udobano putovanje. Prtljažni prostor u vozilima je velikih gabarita,te tako svi muzički instrumenti i ostala oprema mogu sigurno spakovati i transportovati. Ukoliko muzičari nose sa sobom mnogo opreme,sedišta se mogu lako obarati ili izvaditi,a po potrebi mogu se angažovati i specijalne prikolice.

Vozači Red Line kombi prevoza

Naši vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu muzičkih bendova,a vozila su novije generacije i tehnički besprekorna. Vozač i vozilo su svo vreme angažovanja u službi muzičkog benda,bez obzira da li se radi o jednodnevnom angažmanu,večernjem koncertu,klupskoj svirci ili višednevnoj turneji.

Cena kombi prevoza muzičkih bendova i muzičara

 

Cena prevoza muzičkih bendova u organizaciji kombi prevoza putnika Red Line su veoma povoljne. Formiraju se prema potrebama muzičara i ugovaraju se unapred. Zbog dugogodišnjeg iskustva i velikog broja zadovoljnih muzičara raznih profila Red Line je najbolji izbor za prevoz vašeg muzičkog benda.

Kombi prevoz muzickih bendova