Kombi prevoz putnika Red Line - Usluge

RED LINE kombi prevoz putnika je firma specijalizovana za iznajmljivanje vozila sa vozačem u Srbiji i inostranstvu.

Neke od usluga koje nudimo:

  • - Prevoz putnika kombijem u Srbiji
  • - Prevoz putnika kombijem u inostranstvu
  • - Transfer kombijem od/do aerodroma „Nikola Tesla“
  • - Iznajmljivanje vozila sa vozačem
  • - Razgledanje Beograda iz kombija
  • - Kombi prevoz bendova
  • - Kombi prevoz do ski centara Kopaonik, Zlatibor i Stara planina

Ovo su samo neke od utvrđenih usluga, detaljnije o svim našim uslugama možete pročitati u nastavku stranice. Za sve ostale informacije kontaktirajte nas putem telefona ili e-mail-a.

Pogledajte cenovnik !

Usluge prevoza putnika kombijem u Srbiji i inostranstvu

Prevoz putnika kombijem u Srbiji

Red line nudi uslugu prevoza putnika kombijem po celoj teritoriji Srbije. Ukoliko idete na izlet sa porodicom ili manjom grupom prijatelja,obilazite neki od gradova ili turističku destinaciju u Srbiji, dovoljno je da nam se obratite i rezervišite svoj kombi prevoz uz fiksnu cenu.

Putovanje počinje dolaskom našeg vozila na Vašu adresu i tek kada se svi putnici i njihov prtljag sigurno i udobno smeste. Usputna stajanja i pauze se mogu menjati tokom puta po potrebi i uz dogovor. Na odabranu destinaciju stižete brzo i u planirano vreme.

Tokom poludnevnih i jednodnevnih angažmana vozilo i vozač su Vam non stop na raspolaganju ili Vas čekaju na dogovorenom mestu do vremena za povratak.

U slučaju da putujete na više dana,vozilo i vozač mogu biti sa Vama svo vreme ili Vas odvesti do destinacije,a u predviđeno vreme i dan doći po Vas. Cena se formira pre početka putovanja i nema skrivenih i dodatnih troškova.


Prevoz putnika kombijem u inostranstvo

Naš kombi prevoz putnika organizuje putovanja i u inostranstvo za pojedince ili manje grupe.

Naš vozni park čine vozila novije generacije visoke turističke klase do 8 putnika,marke Renault Trafic, Opel Vivaro, Mercedes Vito. Sva vozila imaju udobna turistička sedišta,wi-fi,klimu...,a vozilima upravljaju iskusni i ljubazni vozači D kategorije.

Ovakav nivo komfora je vrlo važan jer duga putovanja mogu biti stresna i naporna. Takođe,treba navesti da kombi vozila mnogo brže i lakše prelaze državne granice. Sva usputna stajanja i pauze se usklađuju po potrebama putnika.

Red line kombi prevoz putnika učiniće da Vaše putovanje u Beč,Prag,Minhen,Berlin,Rim,Milano....bude uživanje.


Transfer putnika kombijem do/od aerodroma „Nikola Tesla“

Prevoz putnika kombijem do ili od aerodroma „Nikola Tesla“ i ostalih aerodroma u regionu (Tuzla,Budimpešta,Temišvar,Zagreb...) je najčešći vid angažovanja naših kapaciteta. Da bi Vaš transfer od aerodroma protekao bez stresa potrebno je da nas kontaktirate zakažete vreme.

Naš vozač će Vas čekati na aerodromskom termilnalu, pomoći Vam oko prtljaga i brzo i udobno prevesti do stana,apartamana ili hotela. Ukoliko idete na aerodrom,vozilo će Vas čekati u tačno vreme na Vašoj adresi i bez kašnjenja i nervoze odvesti do aerodroma.

Transfer od ili do aerdroma „Nikola Tesla“ je nešto po čemu smo prepoznatljivi,a hiljade zadovoljnih putnika su naša najbolja preporuka.


kombi vozila za prevoz putnikakombi koji koristimo za prevoz putniak

Razgledanje Beograda kombijem

Obilazak i razgledanja Beograda iz kombija nudi sasvim drugačiji ugao viđenja grada. Osim istaknutih mesta kao što su Hram Svetog Save,Kalemegdan,Tašmajdan,Terazije,Beli dvor,Knez Mihajlove ulice...tokom obilaska grada kombijem naši vodiči će vam pokazati i skriveni život Beograda.

Fleksibilnost i pokretljivost kombi vozila omogućava da vidite i uske ulice Dorćola i Zemuna,Gardoš,Adu Ciganliju,Košutnjak...U nekom od autentičnih lokala možete popiti kafu ili nešto prezalogajiti. Iz tih razloga razgledanje Beograda kombijem pruža jedinstven doživljaj.


Kombi prevoz bendova

Posebna usluga u asortimanu Red Line kombi prevoz putnika je prevoz muzičkih bendova. Zbog specifičnosti svog posla muzičkim bendovima je neophodna odgovarajuća asistencija tokom putovanja.

Važno je bezbedno utovariti kompletnu opremu,kao i da svi članovi muzičke grupe mogu udobno da se prevezu. Naša vozila koja imaju veliki prtljažni prostor,kao i udobna turistička sedišta sve to omogućavaju. Više o kombi prevozu bendova možete pročitati na našem blogu koji detaljnije opisuje ovu uslugu.

Prilikom dužih putovanja,tokom višednevnih turneja,ali i jednodnevnih angažovanja naša vozila i vozači su uvek na raspolaganju muzičarima,te im tako olakšavaju da se koncentrišu na svoj nastup.


Kombi prevoz do ski centara Kopaonik, Zlatibor i Stara planina

Transfer do nekog od ski centara u Srbiji ( Kopaonik,Zlatibor,Stara planina) ili u regionu (Jahorina,Bansko) je usluga koju Red Line uspešno obavlja dugi niz godina.

Veliki prtljažni prostor naših kombi vozila dozvoljavaju našim putnicima da sa sobom ponesu kompletnu ski opremu,a komforna sedišta obezbeđuju udobno putovanje.
Prevoz putnika do Kopaonika i ostalih ski centara se obavlja po principu „od vrata do vrata“. Vozilo dolazi na Vađu adresu i prevozi Vas do odabranog hotela ili apartamana.

Tehnički besprekorna vozila i iskusni vozači obezbeđuju bezbedno i ugodno putovanje po teškim zimskim uslovima.
Veoma povoljne fiksne cene se ugovaraju pre početka putovanja i nema skrivenih troškova.


cene kombi prevoza putnika red line

FAQ - često postavljana pitanja

Kombi prevoz putnika Red Line ne vozi linijski prevoz I ne naplačuje karte po putniku.
Kod nas možete iznajmiti vozilo sa vozačem za destinaciju koju Vi izaberete.

Vreme i mesto polaska određujete Vi po Vašsim potrebama.

Cena se određuje na osnovu pređenih kilometara i vremena angažovanja vozila. U cenu su uključeni svi troškovi (putarine,gorivo…) i nema skrivenih troškova.

Sva vozila su klimatizovana i sva vozila su visoke turističke klase.

Imamo sedišta za decu. Potrebno je samo da nam pre putovanja napomenete koliko dece putuje i kog su uzrasta.

Ako ljubimac ima svoj transporter,može se voziti u našim vozilima.

Dovoljno je 2,3 dana pre putovanja,ali što ranije to bolje.