Kombi prevoz do Kopanika – Red Line

Red line vam nudi vozila visoke turističke klase, ljubaznost i najbitnije bezbednu i sigurnu vožnju do Kopanoika. Kombi prevoz do Kopanika je naša specijalnost. Rezervišite vožnju i posetite vaše omiljeno skijalište u Srbiji već sutra!

Izaberite mesto polaska i pozovite nas +381 63 170 8420

Kombi prevoz Kopaonik

Kombi prevoz do Kopanika je postala ustaljena usluga u asortimanu Red Line kombi prevoz putnika. Za organizaciju putovanja je dovoljan jedan Vaš telefonski poziv ili e-mail. Tada se dogovaramo o vremenu polaska i adresi na koju vozilo dolazi po Vas.

Put se odvija po dogovorenom planu sa putnicima sa unapred određenom trasom i mestima za odmor. U zavisnosti od adrese polaska i mesta smeštaja na Kopaoniku, određuje se i putanja, odnosno da li se putuje preko Kruševca i Brusa ili preko Kraljeva i Jošaničke banje. Vrlo često i vremenski uslovi koji su promenljivi tokom zime diktiraju putanju.

Mesta za odmor ili dužu pauzu biramo zajedno sa putnicima,a ukoliko to nije neka od bolje opremljenijih benzinskih stanica mi preporučujemo etno restorane i lokalne ugostiteljske radnje koje su lepe,uredne i gostoprimljive.

Usponom na Kopaonik i dolaskom na adresu Vašeg hotela ili apartmana putovanje se završava.

Kombi prevoz Kopaonik - Cena

Cene kombi prevoza do Kopaonika se kreću od 20 eura za individualne transfere, do 170 eura za iznajmljivanje celog vozila ili grupu putnika.

Individualni prevoz na Kopaonik

- 4-8 putnika, 175 eura u jednom pravcu, odnosno 340 u oba pravca.
- 1-3 putnika, 145 eura u jednom pravcu, odnosno 280 u oba pravca.

Red Line kombi prevoz putnika omogućava svojim iskustvom da Vaše putovanje do ili sa Koponika protekne ugodno, brzo i sigurno po veoma pristupačnim cenama.

Kopaonik

Kopaonik je najveći i najvišlji planinski masiv u centralnoj Srbiji i nalazi se na jugozapadu države. Od Beograda je udaljen 280 km i do njega se putuje 4 sata.

Sa 2017 mnv Pančićev vrh je najvišlja tačka Kopaonika. Desetine kilometara skijaških staza,prelepa priroda,mnogobrojni sunčani dani tokom godine (Sunčana planina je drugi naziv za Kopaonik),ali i mnogobrojni vanpansionski sadržaji,privlače veliki broj turista i zaljubljenika u zimske sportove.

Putanja zavisi od vremenskih uslova koji su vrlo promenljivi tokom zimske sezone, bez obzira na redovno čišćenje i dobro održavanje puteva.

 

Zašto baš mi?

Fiksna cena

Cena se ugovara pre početka putovanja. Nema skrivenih i dodatnih troškova.

Udobnost

Naša vozila imaju udobna turistička sedišta idealna za duže vožnje. Vozila su klimatizovana i imaju wi-fi.

Profesionalnost

Našim vozilima upravljaju ljubazni i profesionalni vozači D kategorije.

FAQ - često postavljana pitanja

Kombi prevoz putnika Red Line ne vozi linijski prevoz I ne naplačuje karte po putniku.
Kod nas možete iznajmiti vozilo sa vozačem za destinaciju koju Vi izaberete.

Vreme i mesto polaska određujete Vi po Vašsim potrebama.

Cena se određuje na osnovu pređenih kilometara i vremena angažovanja vozila. U cenu su uključeni svi troškovi (putarine,gorivo…) i nema skrivenih troškova.

Sva vozila su klimatizovana i sva vozila su visoke turističke klase.

Imamo sedišta za decu. Potrebno je samo da nam pre putovanja napomenete koliko dece putuje i kog su uzrasta.

Ako ljubimac ima svoj transporter,može se voziti u našim vozilima.

Dovoljno je 2,3 dana pre putovanja,ali što ranije to bolje.