RED LINE prevoz putnika do Kopaonika

RED LINE kombi prevoz putnika organizuje udobna, tačna i bezbedna putovanja od Vaše adrese do apartmana ili hotela u kome odsedate na Kopaoniku.

Cenovnik:

Vreme polaska dogovara se unapred u zavisnosti od Vaših potreba.

U cenu prevoza su uračunati svi troškovi (putarina, parking…) i nema skrivenih troškova.

Cene kombi prevoza do Kopaonika već od 20 eura.


Individualni transferi:

- 4-8 putnika, 175 eura u jednom pravcu, odnosno 340 u oba pravca.
- 1-3 putnika, 145 eura u jednom pravcu, odnosno 280 u oba pravca.


Zakažite Vašu vožnju!

tel: +381 63 170 8420
email: redlinebeograd@gmail.com

Kopaonik je najveći i najatraktivniji skijaški centar Srbije. Poseduje preko 20 ski staza, različitih dužina i težina, čija ukupna dužina iznosi preko 45 kilometara.
Osim skijaških aktivnosti, postoje i mnogi drugi vanapartmanski i hotelski sadržaji što i dolikuje prestižnoj turističkoj destinaciji.

Kopaonik se nalazi na jugozapadu Srbije i najviša je planina u zemlji. Jedan njegov deo je zaštićen i nosi naziv „Nacionalni park Kopaonik“. Najviši vrh Kopaonika je dobio ime po čuvenom srpskom prirodnjaku Josifu Pančiću ( Pančićev vrh, 2017 mnv). Sa preko 200 sunčanih dana, s razlogom nosi i svoje drugo ime, „Sunčana planina“.

Od Beograda ili sa aerodroma „Nikola Tesla“ do Kopaonika se putuje 3,5 sata i ima oko 280 kilometara. Može se doći autoputem, preko Kruševca, Brusa i Brzeća ili Ibarskom magistralom preko Kraljeva i Jošaničke Banje.

  

Putanja zavisi od vremenskih uslova koji su vrlo promenljivi tokom zimske sezone, bez obzira na redovno čišćenje i dobro održavanje puteva.