3 Idealne destinacije za porodični doček Nove Godine

3 Idealne destinacije za porodični doček Nove Godine

Nova Godina je jedan od praznika koji želite da provedete sa vašim prijateljima ili porodicom. Većina porodica planira putovanja za doček Nove Godine, pa zatim sledi dobro poznata dilema: „Gde ići“? Zbog novonastale situacije sa korona virusom (Covid-19) odlazak u inostranstvo nije opcija. Zbog toga smo odlučili da vam kroz ovaj blog prezentujemo 3 idealne destinacije za porodični doček Nove Godine u Srbiji.

#1 Destinacija za porodični doček Nove Godine – Zlatibor

Srbija je sama po sebi prepuna prelepih planina koje odišu prirodnom lepotom i mirom. Ukoliko ste ljubitelj prirode, čistog vazduha i tradicionalnog stila Zlatibor je pravi izbor za vas. Ukoliko se odlučite za Zlatibor pored popularnih aktivnosti poput skijanja, snowboardinga i ostalih zimskih sportova, predlažemo vam da se upustite u večernju šetnju sa vašom porodicom.

Zlatibor je najlepši pod snegom, a šetnja i planinski vazduh će doprineti vašem zdravlju i smanjiti nivo stresa. Pored noćne šetnje i zimskih sportova, predlažemo vam da probate zlatiborske specijalitete, posle iscrpljujuće šetnje možete se zagrejati domaćim kuvanim vinom ili čuvenim komplet lepinjama.

Destinacije za porodični doček Nove Godine - Zlatibor - Red Line

Pored prethodno navedenog stvari Zlatibor je i idealna destinacija za doček Nove Godine, zbog svog opširnog programa aktivnosti koji se organizuje svake godine. Na Zlatiboru se organizuje četvorodnevni koncerti na otvorenom, muzika je prostrana i prilagođena za sve goste, preko dana se možete prošetati centrom, zgrabiti neku hranu, piće i uživati sa vašom porodicom i prijateljima. Što se tiče same ponoći, dočekaćete Novu Godinu uz trubače i tradicionalni vatromet, tako da vam je odličan provod zagarantovan.

#2 Kopaonik

Kopaonik predstavlja trenutno najpopularniju i najposećeniju planinu u Srbiji. Glavna stavka koja odlikuje Kopaoniku je mnoštvo uređenih ski staza. Ova predivna planina trenutno broji najviše staza za skijanje u Srbiji i zato je jedna od najatraktivnijih destinacija koja privlači čak i turiste.

Ove neverovatne ski staze otvaraju mnoge mogućnosti za zimske sportove kao što su skijanje, snowboarding. Pored ovoga u poslednje vreme je popularno i vožnja motornih sanki i bob po šinama, ukoliko budete posetili Kopaonik predlažemo vam da isprobate ove atrakcije. Pored aktivnosti koje su namenjene za odrasle, Kopaonik vam nudi  i dečije ski staze, kao i školicu skijanja za najmlađe, što čini ovu destinaciju idealnom za porodičnu posetu. Vaša deca će sigurno uživati u zimskim sportovima i čarolijama, dok vi možete da posetite neke od popularnih restorana sa tradicionalnim specijalitetima.

Destinacije za porodični doček Nove Godine - Kopaonik - Red Line

Ukoliko nema plan aktivnosti ili ne znate šta sve možete raditi na ovoj atraktivnoj destinaciji, pročitajte naš poslednji blog u kom pričamo o aktivnostima koje ne smete propustiti na Kopaniku.

Što se tiče samog dočeka ova destinacija vam nudi mnoštvo mogućnosti, bilo da ste zainteresovani za noćni provod ili za neku mirniju varijantu. Kopaonik svake godine organizuje odličan muzički program na kojem će vas zabavljati popularne srpske muzičke zvezde. Ukoliko niste ljubitelji gužvi, uvek možete pronaći restorane sa odličnom ponudom specijaliteta, popiti vino i uživati na miru sa vašom porodicom. Nova godina na Kopaoniku je posebna prilika da spojite lepo i korisno. Ova opširna ponuda čini Kopaonik dobrim izborom za doček nove godine sa decom.

Kombi prevoz do Kopaonika je postala ustaljena usluga u asortimanu Red Line kombi prevoza putnika.  Nudimo vam sigurno putovanje, bez skrivenih troškova u vozilima visoke turističke klase. Pozovite nas na naš kontakt telefon +381 63 170 8420 i rezervišite vašu vožnju već danas.

#3 Fruška Gora

Ukoliko niste ljubitelj planina, planinskog vazduha i dugih putovanja Fruška Gora je idealna za vas i vašu porodicu. Pobegnite od urbanih sredina i uživajte u prirodnom okruženju koje vam nudi Fruška Gora. Čist vazduh, miris lipove i borove šume koje okružuju ovo mesto pružiće vam miran i opuštajući doček Nove Godine koji će pospešiti vaše zdravstveno stanje. Predlažemo vam da obiđete etno kompleks. Mnogi od ovih kompleksa organizuju doček Nove Godine, kao i odlične porodične pakete za smeštaj.

Doček Nove Godine sa decom na Fruškoj Gori

U moru ponuda za doček i primamljivih destinacija za novogodišnje putovanje veoma je teško odlučiti se samo za jednu. Red Line vam savetuje da pre svakog putovanja istražite šta koja destinacija nudi i da pronađete vama idealno mesto za doček nove godine sa decom ili sa vašim bliskim ljudima.

Red Line kombi prevoz putnika Vam nudi i obezbeđuje bezbedan, tačan i udoban prevoz na bilo koju destinaciju po Vašem izboru