Gde ići na zimovanje sa decom?

Gde ići na zimovanje sa decom?

Pitanje koje ovih dana muči većinu roditelja sa decom je gde otići na zimski odmor, a da cela porodica uživa. Boravak na planini i čistom vazduhu je prava blagodet za decu, a porodično zimovanje i igre na snegu stvaraju najlepša sećanja. Srbija je bogata prelepim planinama gde se može provesti zimski odmor i evo par predloga za odmarajuće zimovanje sa decom.

Najpopularnija destinacija za zimovanje sa decom: Zlatibor

Pravi izvor zabave na snegu je Zlatibor. Ski staza Tornik se nalazi 10 km od centra gde se može uživati u skijanju, kao i u spuštanju niz stazu u gumi (tjubingu), što starija deca obožavaju. Na blagim padinama se lako i brzo uz pomoć brojnih ski-škola uče prvi skijaški koraci. Avantura park je mesto u kome klinci raznih uzrasta mogu da provedu nezaboravne trenutke. Pravo uživanje predstavljaju i mnogobrojne pešačke staze, ali i rasuta sela po zlatiborskim padinama. Osim toga, Zlatibor svojim gostima nudi i brojne vansnežne aktivnosti,kao što su pećine i vodopadi,a mnogi hoteli u svom sastavu imaju odlično opremljene igraonice za decu. Pored svega navedenog Zlatibor nudi još mnoštvo stvari, zbog toga smatramo da je ovo idealno mesto za zimovanje sa decom.

Zimovanje sa decom - Red Line

Javor

Prava vazdušna banja i lečilište za osobe koje imaju lošu krvnu sliku i problema sa plućima je planina Javor. To je i mesto gde možete uživati u skijanju, sankanju i grudvanju sa svojom decom na mnogim blagim padinama, okruženi četinarima i lekovitim biljem. Samostalne šetnje po Javoru su svakako preporučljive i korisne. Blagih terena ima dosta,a početnicima je dostupna ski staza sa žičarom-tanjračom i odlična je za klince koji prvi put staju na skije. Najbolji smeštaj se nalazi u hotelu “Javor” koji svojim malim gostima svako veče organizuje zabavu u vidu karaoka, maskenbala ili se deca druže u igraonici. Posebna pogodnost Javora je ta da sa malo novca možete provesti udoban i nezaboravan zimski odmor.

Zimovanje sa decom - Red Line

Divčibare

Jedno od popularnih destinacija za zimovanje sa decom je Divčibare. Mesto Divčibare se nalazi na planini Maljen na nadmorskoj visini od 980m. Nalaze se na 37km od Valjeva, samo sat i po vožnje od Beograda i idealno je mesto za boravak male dece. Smeštajni kapaciteti su ogromni i vrlo šaroliki: hoteli, apartmani, vikendice, brvnare…U centru postoji par ski staza i ski škola,a po okolnim brdima mnoštvo obeleženih pešačkih staza. Mnogi objekti organizuju večernju zabavu za mališane ili imaju dečje igraonice.

Zimovanje sa decom - Red Line

Kopaonik

Kopaonik je naš najveći, najlepši i svakako najbolji ski centar pun izbora, što ga čini idealnim za zimovanje sa decom. Pančičev vrh se nalazi na preko 2000mnv. Preko 50km svih vrsta ski staza pružaju pravo uživanje svim zaljubljenicima
skijanja. Osim skijanja, možete uživati i u bordingu, a tjubing i vožnja bobom na šinama su prava atrakcija. Takođe, tu je i mogućnost iznajmljivanja i vožnja motornim sankama. Brojne ski škole će se potruditi da vaši mališani nauče veštinu skijanja.
U boljim objektima postoji organizovan dnevni boravak za decu, tako da dok se klinci zabaljaju u igraonici ili na snegu, a vi možete bezbrižno da uživate u skijanju. Kopaonik u svojoj raznovrsnosti pruža i veliki broj aktivnosti u toku večernjih sati,kako za mališane,tako i za roditelje. Sa onim što nudi i omogućava,Kopaonik zaslužuje sve “naj”

Zimovanje sa decom - Red Line

Red Line kombi prevoz putnika Vam nudi i obezbeđuje bezbedan,tačan i udoban prevoz na bilo
koju destinaciju po Vašem izboru.