Vodimo Vas na jednodnevni izlet 06.07. i 07.07.2019.

Vodimo Vas na jednodnevni izlet 06.07. i 07.07.2019.

Aranžman obuhvata prevoz putničkim kombijima visoke turističke klase, grupe su male (do 8 putnika) što svima omogućava udobno putovanje, prijatno druženje i aktivno učestvovanje pri obilasku svih lokacija.

Takođe, svaka lokacija podrazumeva prisustvo iskusnog vodiča, čija je uloga prezentacija svih značajnih informacija vezanih za mesto na kome se u tom trenutku nalazimo.

Aranžman ne obuhvata cenu ulaznice u Resavsku pećinu (350 dinara), ručak u restoranu (nije obavezan), kao ni dolazak do vodopada Veliki Buk (100 dinara).

Izlet će biti realizovan u dva termina: 6.7.2019. i 7.7.2019. Cena izleta je 2990 dinara. Rezervacije primamo do 1.7.2019. Svi zainteresovani mogu se javiti na: e-mail: redlinebeograd@gmail.com ili na telefon: 063/170-8420.

www.facebook.com/events

Polazak iz Beograda u 8:00 sa trga Slavija (stajalište autobusa A1).

Putujemo udobnim kombijem, autoputem, isključujemo se kod Ćuprije i ubrzo stižemo do manastira Ravanica.

Manastir Ravanica, sa crkvom posvećenom Svetom Vaznesenju Gospodnjem, sazidao je Sveti knez Lazar između sedamdesetih i osamdesetih godina 14. veka.

Po obilasku prelepog manastira Ravanica, krećemo ka Resavskoj pećini.

Resavska pećina nalazi se u istočnoj Srbiji, 20 km od Despotovca. Smeštena je u krečnjačkom brdu na nadmorskoj visini od 485m. Ubraja se u red najstarijih pećina u našoj zemlji, stara je 80 miliona godina, a stariji nakit se procenjuje na oko 45 miliona godina. Кonstantna temperatura u pećini je +7°C, toplija garderoba je neophodna.

U neposrednoj blizini Resavske pećine nalazi se neverovatni VODOPAD – „VELIКI BUК“, visine je preko 20 metara i u njegovoj lepoti se uvek uživa svim čulima. U okolini postoji veliki broj restorana smeštenih u divnoj prirodi što ćemo iskoristiti za kratak odmor i ručak. Nakon odmora upućujemo se ka manastiru Manasija.

Po obilasku manastira krećemo za Beograd osnaženih i očišćenih duša, prepuni utisaka onim što smo videli i osetili.

U Beograd stižemo u ranim večernjim satima.