Kombi prevoz putnika za Nemačku od vrata do vrata

Kombi prevoz putnika za Nemačku od vrata do vrata

Svako putovanje i priprema za isto donosi stres i hiljadu pitanja vezano za pripremu i organizaciju, naročito ukoliko se putuje daleko. Nemačka je popularna destinacija obzirom na broj naših ljudi koji živi i radi u njoj. Upravo iz tih razloga kombi prevoz putnika za Nemačku, od vrata do vrata, postao je najpopularniji vid transfera.

Napisali smo koristan sadržaj za sve putnike koji su ikada želeli da putuju negde kombijem. Saznajte kako izgleda jedno putovanje kobi prevozom za Nemačku izgleda od polaska pa do samog dostizanja željene destinacije.

Pogodnosti i prednosti kombi prevoza do Nemačke od vrata do vrata

Prvo što trebate da znate je da su pogodnosti i prednosti ove vrste prevoza su mnogostruke. Aranžman se dogovara tako da se vreme, mesto polaska i mesto dolaska prilagođavaju potrebama klijenta. Cena se, takođe, ugovara unapred i nema skrivenih troškova. Kombi vozilo dolazi na Vašu adresu, u unapred dogovoreno vreme. Ukoliko je potrebno, vozilo i vozač doći će na više adresa kako prilikom polaska, ali i prilikom dolaska na željenu destinaciju.

Grupna putovanja kombijem

kombi prevoz putnika za Nemačku

Putuje se u malim grupama (do 8 putnika+vozač) što doprinosi da atmosfera vrlo brzo postane prijateljska, čak i kada se putnici međusobmo ne poznaju, te uz priču i druženje i put bude kraći. Zbog neposrednog kontakta lako je organizovati pauze po želji svih putnika. Naša kompanija ponudiće preporuke za određena odmarališta i restorane koje ocenjujemo kao dobre i pristojne, ali spremno izlazimo u susret željama putnika.

Sva naša vozila su visoke turističke klase, dok su vozači profesionalni (D kategorije) i ljubazni što omogućava udobno i bezbedno putovanje. Kombi prevoz putnika za Nemačku je idealan vid putovanja za ljude koji vole da se druže i putuju zajedno, ali put ume da potraje. Iz tog razloga našim putnicima savetujemo da sa sobom ponesu knjigu, neku igricu ili omiljenu muziku i na taj način samo putovanje bude još prijatnije.

Plan putovanja

kombi prevoz putnika za Nemačku

Plan puta se određuje u odnosnu na krajnji cilj, odnosno grad u Nemačkoj u koji se putuje (preko Mađarske i Češke ukoliko putujete za Berlin ili preko Hrvatske kada je Minhen konačno odredište). Trasa putovanja uvek se planira uz saglasnost sa klijentom. Takođe, i prelazak granice može budi neprijatan i dug, te pažljivo biramo trasu koristeći se svim trenutnim informacijama.

Kao što smo ranije naveli, cena se ugovara unapred i zavisi od broja pređenih kiilometara. Na primer, putovanje od Beograda do Minhena traje oko 10 sati i iznosi 600 eura (za 8 putnika), od Beograda do Berlina treba oko 15 sati i iznosi 780 eura…itd.

Ukoliko se i vi odlučite za kombi prevoz do Nemačke, pozvite nas na naš broj telefona 063 170 8420  ili nas kontaktirajte putem naše kontakt stranice.

Vrlo važno je napomenuti da shodno trenutnoj epidemiološkoj situaciji, do 15. juna, u Nemačku mogu putovati samo građani koji imaju njihovo državljanstvo ili radnu dozvolu